0 items
€ 0,00

Ernst & Vermaak

Het Prethuis

vr 20 okt '23 | 20:00 tot 22:00 | Wielingencentrum
Een heerlijke situatiekomedie met kleurrijke personages, hilarische toestanden en vol visuele geestigheden. Neem vooral de ‘ernst’ in ‘Ernst en Vermaak’ met een stevige korrel zout, de focus ligt op ‘vermaak’!

VOLZET
Cultuur
Beschrijving

De liefhebberskring ‘Ernst en Vermaak’ viert haar 45-jarig bestaan. Om deze heugelijke gebeurtenis luister bij te zetten programmeert de kring een creatie, getiteld ‘De fatale kracht van het vermoeden’, een stuk met diepgang geschreven door de vaste huisregisseur Bert De Wilde. Maar de voorbereidingen lopen niet van een leien dakje. Zo is de vaste sterspeler onderuit gegaan en moet hij worden vervangen. Doordat de première met rasse schreden nadert neemt Bert zelf de rol voor zijn rekening. Ook de decorploeg heeft te kampen met pech. Leo staat er alleen voor nu zijn vaste compagnon Gilbert met een gesprongen appendix in het ziekenhuis ligt. Het wordt dus nipt om alles op tijd klaar te krijgen. We maken ook de effectieve première-avond mee, en u raadt het al van het originele stuk ‘De fatale kracht van het vermoeden’ blijft bitter weinig over. Of valt er toch nog iets te redden … ?

Een heerlijke situatiekomedie met kleurrijke personages, hilarische toestanden en vol visuele geestigheden. Neem vooral de ‘ernst’ in ‘Ernst en Vermaak’ met een stevige korrel zout, de focus ligt op ‘vermaak’! En dat alles in het sappig West-Vlaams!

Wielingencentrum: Graaf Jansdijk 18 - 8420 De Haan (Wenduine), BE
Kaarten worden onder geen enkel beding geruild of terugbetaald.
Prijzen
Voorverkoop € 17,00
Prijsinformatie
U kan zelf uw “cultuurpakket” samenstellen. Indien u kaarten 

voor 3 verschillende voorstellingen koopt, geldt 20% korting op de voorverkoopprijs
voor 6 verschillende voorstellingen koopt, geldt 30% korting op de voorverkoopprijs
voor 9 verschillende voorstellingen koopt; geldt 40% korting op de voorverkoopprijs
voor 12 verschillende voorstellingen koopt, geldt 50% korting op de voorverkoopprijs

Kortingen worden per bestelling toegekend en zijn niet cumuleerbaar.
Kaarten worden onder geen enkel beding geruild of terugbetaald.