0 items
€ 0,00
Zaal of materiaal reserveren

Registreren om een zaal of materiaal te reserveren

  • Nog geen login-account?
    Ga naar het aanmeldscherm door op de knop 'registreren' te klikken (zie rubriek algemeen)
  • Wel al een login-account?
    Ga naar 'inloggen' rechtsboven en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem van de gemeente De Haan. Kijk na via 'mijn profiel' als je al beschikt over een klantenprofiel en maak eventueel een profiel aan voor jezelf of jouw vereniging/bedrijf. Klik op 'nieuwe klant toevoegen' en volg de instructies op het scherm.

Tip!
Hou je rijksregister bij de hand!

Via volgende link kan je stap voor stap ontdekken hoe je je kan registreren: https://support.e2e.be/opleiding/registreren/

Bij de contactgegevens moet je het type klant aangeven.

  • Kies type 'particulier' als je een zaal/materiaal voor privé gebruik wenst te reserveren
  • Kies type 'feitelijke vereniging' als je een zaal/materiaal voor jouw vereniging zonder ondernemingsnummer wenst te reserveren
  • Kies 'bedrijf/vereniging' als je een zaal/materiaal voor jouw vereniging of bedrijf met ondernemingsnummer wenst te reserveren.

Tip!
Je kan meerdere klantenprofielen aanmaken.
Als je bijvoorbeeld voor zowel voor privégebruik als voor jouw vereniging een zaal wil reserveren, dan moet je een klantenprofiel van het type particulier met jouw eigen gegevens aanmaken en een klantenprofiel van het type vereniging met gegevens van jouw vereniging.

Noot!
Het is dus heel belangrijk om het juiste klantenprofiel aan te maken. Een vereniging heeft andere tarieven dan een particulier.

Je kan ook meerdere accounts koppelen aan 1 vereniging. Zo kunnen meerdere collega's aanvragen maken voor de vereniging.
Je kan dit doen door de klantenaccount te openen, tabblad contactpersoon te kiezen en 'toevoegen'. Vul het eerste tabblad in en sla op.
Klik daarna opnieuw op die contactpersoon open en klik op 'logingegevens'. Als je het mailadres en gebruikersnaam van jouw collega kent, dan kan je nu koppelen.