0 items
€ 0,00

Isabelle à la française

Isabelle A

vr 02 feb '24 | 20:00 tot 22:00 | Wielingencentrum
Hoog tijd was het dat Isabelle A haar fans ook in de zalen in het Frans zou toezingen. ‘Une Belle Histoire’? Zeker weten, temeer daar iedereen de kans krijgt om er deel van uit te maken: mis uw afspraak met deze geschiedenis niet!

VOLZET
Cultuur
Beschrijving

35 jaar nadat haar eerste single verscheen, in 1987, heeft Isabelle A vanzelfsprekend geen enkele vorm van introductie meer nodig. Mede dankzij haar monsterhit ‘Hé, Lekker Beest’ kan zij zonder discussie een gevestigde waarde in het Vlaamse muzieklandschap worden genoemd. Toch blijft zij, als alle groten, erin slagen om ons te verrassen. Zo wisten slechts weinigen dat Isabelle opgroeide met Franstalige muziek, waarvoor zij altijd een bijzondere liefde is blijven koesteren. Deze liefde kwam voor het brede publiek pas duidelijk tot uiting na een meer dan gesmaakte passage in het vtm-programma ‘Liefde Voor Muziek’ in 2017, waar Isabelle het prachtige ‘Dormir en Cuillère’ bracht, een vertaling van ‘Lepeltjesgewijs’ van Bart Peeters. Vorig jaar trakteerde ze de luisteraars van radiozender Joe wekelijks op een Franstalige song in het ochtendprogramma ‘Sven & Anke’. Onder meer een fantastische versie van ‘Le Vent Nous Portera’ van Noir Desir en een verbluffende vertaling van ‘Onderweg’, de hit van Abel, passeerden er de revue.

Hoog tijd was het kortom dat Isabelle haar fans ook in de zalen in het Frans zou toezingen. ‘Une Belle Histoire’? Zeker weten, temeer daar iedereen de kans krijgt om er deel van uit te maken: mis uw afspraak met deze geschiedenis niet!

Wielingencentrum: Graaf Jansdijk 18 - 8420 De Haan (Wenduine), BE
Kaarten worden onder geen enkel beding geruild of terugbetaald.
Prijzen
Voorverkoop € 17,00
Prijsinformatie
U kan zelf uw “cultuurpakket” samenstellen. Indien u kaarten 

voor 3 verschillende voorstellingen koopt, geldt 20% korting op de voorverkoopprijs
voor 6 verschillende voorstellingen koopt, geldt 30% korting op de voorverkoopprijs
voor 9 verschillende voorstellingen koopt; geldt 40% korting op de voorverkoopprijs
voor 12 verschillende voorstellingen koopt, geldt 50% korting op de voorverkoopprijs

Kortingen worden per bestelling toegekend en zijn niet cumuleerbaar.
Kaarten worden onder geen enkel beding geruild of terugbetaald.